Email Marketing

Email Marketing

Email Marketing

Az online marketing legegyszerűbb módja az email marketing, gondolja mindenki, és végülis nem tévednek, levelezni mindenki tud. Ám itt érdemes szem előtt tartani, hogy ügyfeleinkkel, vagy potenciális ügyfeleinkkel tesszük ezt, így figyelni kell arra, mit is közvetítünk feléjük.
Ügyfeleink mondták
Bocsi Viki
Sokszor mondom, hogy ha tudtam volna, hogy ilyen nagy fába vágom a fejszémet, bele sem kezdek. De ezek a fiúk megkönnyítik minden lépésemet, mindent megvalósítanak, amit kigondolok,- pedig sokszor tényleg elmondani sem tudom normálisan, hogy mit is akarok, és ők félszavakból is tudják és MEGCSINÁLJÁK! Mi együtt lettünk sikeresek! Most is csak velük kezdenék! 🙂 - Bocsi Viki
Kocs Mihály
Gyors, precíz, szakszerű, igényes munka megfizethető áron. A második honlapot készítették már cégünknek, mást már nem is bíznánk meg vele. - Kocs Mihály, Sani-Prevent kft

Heti és Havi Hirlevél kampányok

Az email marketing alapja a hírlevél. Lehet hetente, havonta, akár ritkábban is, megkeresni ügyfeleinket akciókkal, hírekkel, érdekességekkel és információkkal, de az email marketing lényege a rendszeresség és a feliratkozókkal való folyamatos kommunikáció, hogy mindig a fejükben legyünk és ügyfelek váljanak belőlük. A hírlevelek esetében a tartalom és a felépítés különösen fontos.

Egyedi Címlisták

Induló vállalkozásoknál teljesen természetes, hogy nem rendelkeznek meglévő ügyfelekkel, érdeklődőkkel, így tehát, ha szeretnének egy induló adatbázist, mely olyan ügyfelekből áll, akik egy előzetes szűrésnek köszönhetően, akár ügyfelek is lehetnek később, érdemes lehet egy kisebb címlista vásárlása. Az email marketing így már a vállakozás elindításával egy időben elkezdődhet, kásőbb pedig ez a lista bővül a tényleges feliratkozókkal.
Tárhely Bérlés Social Babysitting BM Média