Fotózás és Videó forgatás

Fotózás és videó forgatás

Fotózás és videó forgatás

Az online marketing egyik alap hibája, hogy sokan csak szövegesen kommunikálnak, pedig a fotókkal sokkal nagyobb figyelmet és nézettséget érhetünk el, mint egy hosszú szöveggel. Ezért is tartja a mondás, hogy egy kép többet mond ezer szónál.
Ügyfeleink mondták
Bocsi Viki
Sokszor mondom, hogy ha tudtam volna, hogy ilyen nagy fába vágom a fejszémet, bele sem kezdek. De ezek a fiúk megkönnyítik minden lépésemet, mindent megvalósítanak, amit kigondolok,- pedig sokszor tényleg elmondani sem tudom normálisan, hogy mit is akarok, és ők félszavakból is tudják és MEGCSINÁLJÁK! Mi együtt lettünk sikeresek! Most is csak velük kezdenék! 🙂 - Bocsi Viki
Kocs Mihály
Gyors, precíz, szakszerű, igényes munka megfizethető áron. A második honlapot készítették már cégünknek, mást már nem is bíznánk meg vele. - Kocs Mihály, Sani-Prevent kft

Portfólió fotózás

Ha modellkedsz, vagy csak szeretnéd magad megmutatni, vagy akár personal blogot csinálsz, és szükséged van egy portfólió fotózásra, profi utómunkával.

Termékfotózás

Egy terméket sokkal könnyebb eladni, ha jó fotó készül róla, ezért ajánljuk minden webshop tulajnak, hogy profi fotóssal készítesse el a termékei fotóját, hiszen sokkal több vásárlást fog ez generálni, és a befektetett összeg nagyon hamar megtérül.

Videó forgatás

Ha egy új szolgáltatást dobtál a piacra, akkor a videó a legjobb módja, hogy bemutasd azt. Ne untasd az ügyfeleidet hosszú szövegekkel, mond el egy 1-2 perces videóban, mit is tudsz nekik nyújtani. Sőt akár ezt a saját Youtube csatornádon is megoszthatod, így mégtöbben rád találnak majd.

Videóklip készítés

Zenekaroknak vagy egyéni produkcióknak ajánljuk a videóklip forgatást, ha ki akarnak tűnni a tömegből.

Reklám videó

Termékeidet a legkönyebben egy videóval tudod eladni. Egyszerűen bemutathatod benne pozitívumait, és sokkal több csatornán tudod hirdetni, mint ha csak szövegekkel és képekkel dolgoznál.
Tárhely Bérlés Social Babysitting BM Média