Grafikai tervezés és Print Design

Grafikai tervezés

Grafikai tervezés és Print Design alapja

Potenciális ügyfeleid valószínű egy-egy megjelenésednek köszönhetően ismerik meg céged, szolgáltatásaidat vagy termékeidet. Ez a megjelenés lehet egy weboldal, egy hirdetés, egy névjegykártya vagy csak akár csak egy logó, de minden esetben fontos, hogy bizalmat, profizmust sugározzon. Éppen ezért érdemes okosan és gondosan kialakítanod a cég arculatát, mely a teljesség igénye nélkül, a következőket foglalja magában.
Ügyfeleink mondták
Bocsi Viki
Sokszor mondom, hogy ha tudtam volna, hogy ilyen nagy fába vágom a fejszémet, bele sem kezdek. De ezek a fiúk megkönnyítik minden lépésemet, mindent megvalósítanak, amit kigondolok,- pedig sokszor tényleg elmondani sem tudom normálisan, hogy mit is akarok, és ők félszavakból is tudják és MEGCSINÁLJÁK! Mi együtt lettünk sikeresek! Most is csak velük kezdenék! 🙂 - Bocsi Viki
Kocs Mihály
Gyors, precíz, szakszerű, igényes munka megfizethető áron. A második honlapot készítették már cégünknek, mást már nem is bíznánk meg vele. - Kocs Mihály, Sani-Prevent kft

Arculattervezés

Nem elegendő egy-egy anyag vagy hirdetés megtervezése és megvalósítása, hanem kezdetben egy egész arculatot érdemes megtervezni. Egy jó grafikai tervezés az alapja egy arculatnak, melyet folyamatosan használhatunk marketing megjelenéseinkhez. A legfontosabb, hogy minden, amihez a cégünk nevét adjuk, az összhangban legyen. Egységes kinézet, alap arculati elemek, színek, előre definiált betűtípusok, melyek egy arculati kézikönyvben jól megjeleníthetők, újra és újra elővehetők.

Logótervezés

Az arculat első eleme egy jól megtervezett logó. A cég emblémája maga a cég. Egy jó logó nem csak modern, trendi és jól néz ki; egy jó logó képes ügyfeleket hozni. Fontosak a részletek, apróságok, melyeket egy hétköznapi ember tudatosan nem is biztos, hogy észrevesz, de tudatalatt, látva a logót, már az ügyfelünk. A cég logója ugyanolyan fontos az online világban, mint régen az üzletek cégére az utcában, mely már akkor is pretízs kérdésnek számított. Ezért fontos itt is egy profi grafikai tervezés.

Print design

Bár az offline megjelenéseket egyre inkább felváltják az online hirdetések, mégis szükség van még mindkettőre. Persze ez célcsoporttól, terméktől vagy a szolgáltatástól is függ, de néha egy-egy nyomtatott anyag szükséges minden vállalkozás életében. Minél többször, több helyen találkozik az ügyfél a neveddel, logóddal, annál inkább beépül az a tudatába. A print anyagok közül talán legtöbbször a plakát jut eszébe mindenkinek, hiszen ez a legfigyelemfelkeltőbb anyag, amit nyomtathatunk. De egy rendezvényhez, előadáshoz, irodához nem csak egy jó plakát desing szükséges, hanem kellhet levélpapír design, névjegy tervezés, roll up tervezés, banner tervezés, póló design, pult design vagy akár egy prezentációs anyag sablonja. Mindegyiknél fontos, hogy egy alapos grafikai tervezés előzze meg a konkrét nyomdai munkákat, hogy minden anyagunk, használati eszközünk és céges kellékünknek egységes legyen a megjelenése.
Tárhely Bérlés Social Babysitting BM Média