Online Support, Social Media support

Support

Support

A folyamatosan épülő vállalkozásoknak szükségük van folyamatos elemzésre, vizsgálatra és karbantartásra. Nem elég egyszer jól megcsinálni egy facebook oldalt, egy weboldalt vagy összerakni egy jó webshopot. Azoknak adatait szemmel kell tartani és figyelni a változásokat. Az online marketing, mint maga a digitális világ is, napról napra változik, érdemes követni az újdonságokat és aszerint naprakészen tartani a vállalkozásunk különböző online marketing felületeit. Ehhez szükséges, hogy ezek elkészülése után folyamatosan legyen support lehetőség az online ügynökség részéről.
Ügyfeleink mondták
Bocsi Viki
Sokszor mondom, hogy ha tudtam volna, hogy ilyen nagy fába vágom a fejszémet, bele sem kezdek. De ezek a fiúk megkönnyítik minden lépésemet, mindent megvalósítanak, amit kigondolok,- pedig sokszor tényleg elmondani sem tudom normálisan, hogy mit is akarok, és ők félszavakból is tudják és MEGCSINÁLJÁK! Mi együtt lettünk sikeresek! Most is csak velük kezdenék! 🙂 - Bocsi Viki
Kocs Mihály
Gyors, precíz, szakszerű, igényes munka megfizethető áron. A második honlapot készítették már cégünknek, mást már nem is bíznánk meg vele. - Kocs Mihály, Sani-Prevent kft

Web Support

A weboldal tartalmának változása, kisebb módosítások és hibajavítások szolgáltatásokat tartalmaz a web support. A weboldal készítőjénél senki nem ismeri jobban a weboldalt, így biztosan ő fogja kínálni a leggyorsabb megoldást minden kérésre.

Webshop support

Itt is fontos, hogy minden legyen egy support a már átadott és működő webshopnál, hiszen előfordulhat, hogy ügyfelünk valahol elakad, valamit elállít és emiatt nem tud vásárolni.

Social Media support

A közösségi medián az üzleti profiloldalak létrehozása után is folyamatosan van munka, feladat. Itt is alkalmazkodni kell az újításokhoz és figyelemmel kísérni a közösségünk formálódását, igényeit. Minden social media felülethez szükséges folyamatos support ahhoz, hogy azok hatékonyan működjenek. A potenciális vásárlók figyelmének megnyerése újra és újra kulcsfontosságú egy facebook oldal üzemeltetése során, ezért rendkívül fontos a napi szintű kommunikáció.

Google Analytics elemzés

Az online marketing legfontosabb és leghasznosabb szolgáltatása a mérés. Mindent tudunk mérni, nézni figyelni és értékelni. A folyamatos elemzés lehetővé teszi, hogy időről időre egyre könnyebben és célzotabban érjük el célközönségünket a nekik megfelelő és érdekes tartalommal. A Google Analytics jól használva és kellő energiát befektetve, mindent elmond, amit tudni szeretnénk ügyfeleinkről.
Tárhely Bérlés Social Babysitting BM Média