Webáruház készítés, Webshop

Webshop, Webáruház készítés

Webshop, Webáruház készítés

Az online értékesítés alappillére egy webáruház készítés, ami nagyban támogatja az offline boltok értékesítését is, de akár egy önálló üzletág is lehet a cég életében. Hiszen itt sokkal nagyobb piacra tehetünk szert az internet adta lehetőségek kihasználásával.

Ügyfeleink mondták
Bocsi Viki
Sokszor mondom, hogy ha tudtam volna, hogy ilyen nagy fába vágom a fejszémet, bele sem kezdek. De ezek a fiúk megkönnyítik minden lépésemet, mindent megvalósítanak, amit kigondolok,- pedig sokszor tényleg elmondani sem tudom normálisan, hogy mit is akarok, és ők félszavakból is tudják és MEGCSINÁLJÁK! Mi együtt lettünk sikeresek! Most is csak velük kezdenék! 🙂 - Bocsi Viki
Kocs Mihály
Gyors, precíz, szakszerű, igényes munka megfizethető áron. A második honlapot készítették már cégünknek, mást már nem is bíznánk meg vele. - Kocs Mihály, Sani-Prevent kft

Magento webshop

Ha komolyan gondolod a webshop kérdést, akkor a Magento keretrendszert ajánljuk neked, hiszen ez akár több 10 ezer terméket is tud kezelni, és rengeteg hasznos modul van már az alap rendszerben is. Könnyedén kapcsolható hozzá bankkártyás fizetés, PayPal és rengeteg szállítási modul. Ezen kívül bármilyen külső rendszerrel egyszerűen összekötjük neked, legyen szó számlázóról vagy akár raktárkészlet kezelőről.

WooCommerce webshop

Ha kisebb webshopot szeretnél pár száz termékkel maximum, akkor ajánljuk neked a WordPress keretrendszer webshop motorját, a WooCommerce –t ez egy nagyon egyszerű webshop, viszont ha bonyolultabb dolgokat szeretnénk benne megvalósítani akkor inkább a Magento-t válasszuk.

Egyedi webáruházak, online áruház

Ha valami nagyon egyedire vágysz és nem tudjuk beletuszkolni egy keretrendszerbe, akkor akár egyedi webáruházat is fejlesztünk neked, ám ezeknek elég borsos az ára, szóval általában törekszünk arra, hogy az ügyfeleink igényeit valamelyik keretrendszer segítségével elégítsük ki.
Tárhely Bérlés Social Babysitting BM Média