Weboldal készítés, webfejlesztés és Webdesign

Weboldal készítés

Weboldal készítés, Webfejlesztés

Egy weboldal készítés alapos előkészítést igényel, ahhoz, hogy az eredmény jó, látványos, hasznos és naprakész legyen. A weboldal készítés az egész online marketing alapja, de ahhoz, hogy elérjük a weboldallal az előre meghatározott marketing célunkat, első sorban el kell dönteni, milyen típusú honlapra is van szükségünk. A következő lehetőségek közül biztosan Te is megtalálod a Neked megfelelő fajtáját a leendő weboldaladnak, szóval nézzük meg a weboldal készítés főbb típusait.

Ügyfeleink mondták
Bocsi Viki
Sokszor mondom, hogy ha tudtam volna, hogy ilyen nagy fába vágom a fejszémet, bele sem kezdek. De ezek a fiúk megkönnyítik minden lépésemet, mindent megvalósítanak, amit kigondolok,- pedig sokszor tényleg elmondani sem tudom normálisan, hogy mit is akarok, és ők félszavakból is tudják és MEGCSINÁLJÁK! Mi együtt lettünk sikeresek! Most is csak velük kezdenék! 🙂 - Bocsi Viki
Kocs Mihály
Gyors, precíz, szakszerű, igényes munka megfizethető áron. A második honlapot készítették már cégünknek, mást már nem is bíznánk meg vele. - Kocs Mihály, Sani-Prevent kft

Reszponzív weboldal készítés

Mivel napjainkban már lassan a mobilok és táblagépek teljesen átveszik a számítógépek szerepét, így mindenféleképpen szinte kötelező weboldaladat ennek megfelelően lefejlesztetni. Az ilyen honlap az úgynevezett reszponzív weboldal, azaz a tervezett oldal alkalmazkodik a felhasználó által használt eszköz kijelzőjének méretéhez. Ezzel a módszerrel optimalizálhatjuk weboldalunkat a legtöbb kijelzővel rendelkező készülékre, így növelve a böngészés élményét. Azon kívül, hogy naponta jelenik meg újabb és újabb mobileszköz, melyeknek felbontása más és más, azért is különösen fontos, mert már hivatalosan is elmondható, hogy a kereső motorok, mint például a Google, ezeket az oldalalakat sokkal jobban támogatják.

One Page website

Egyszerűbben felépített weboldal, mely szerkezetileg egy folyamatos, lefelé görgethető honlap, ami egy vagy csak néhány lapból épül fel. Az ilyen egyoldalas honlapok is körültekintő és alapos tervezést és elkészítést igényelnek, hiszen egy felületen kell mindent megmutatni a látogatóknak.  Itt érdemes nagyobb hagsúlyt fektetni a designra, több képi elemet használni, hogy optikailag kevesebbnek tűnjön a szöveg, ezáltak vizuálisan élvezhetőbb lesz. One page weboldal leginkább alkalmas egy cég bemutatkozó oldalának, egy termék vagy szolgálatás promóciójához vagy egy portfólió bemutatására. Ez a fajta megjelenés nagyon divatos lett az elmúlt években.

Landing weboldal készítés

A landing page, vagy magyar nevén fogadó oldal, egy alap weboldal egy adott aloldala. Az online marketingben sok fajta hirdetéssel találkozhatunk, akármelyiket is alkalmazzuk, általában egy adott terméket vagy szolgáltatást reklámozunk. Ezen reklámoknál fontos, hogy a link egy direkt a hirdetett termékre készült aloldalra mutasson, hogy az érdeklődő ne vesszen el a sok információ között. Ezeken a landing pageken lévő tartalommal ügyesen tudjuk az ügyfeleket irányítani, motiválni, vagy akár vásárlásra ösztönözni. Az ilyen fajta oldalakon sok múlik, hiszen a hirdetésre, linkre felfigyelt látogató, ha rákattint, ezzel találkozik először. Érdemes több ilyen landing paget kialakítani, nem csak a hirdetések, de még a keresőoptimalizálás szemponjából is fontos, hogy több helyről elérhetőek legyünk.

Microsite

Mikrosite, a nevéből is következtethető, hogy kisebb és egyszerűbb oldalt jelent, mely általában egy normál meglévő weboldal aloldala, de akár önálló címen megtalálható, vagy egy alcímen, de mindenképp főoldaltól függetlenül szerkeszthető, használható. Vannak olyan tartalmak, vagy lehet olyan funkciónális oldalra igény, ami bizonyos okoból nem fér bele a főoldal struktúrájába, ilyenkor érdemes akár véglegesen, akár időszakosan létrehozni ilyen mikrositeokat. Egy-egy hírlevél feliratkozásra, regisztrálásra, egy promócióra vagy blog írására is kíválóan alkalmas lehet.

Céges weboldal készítés

Egy szépen megtervezett, a vállalkozás arculatához illő rövid, ám tartalmas és látványos weboldal, mely kíválóan használható a cég prezentálásához, bizalomépítéshez és marketinghez. Érdemes a webdesignt jól kigondolni, esetleg már az arculat kitalálásával együtt lefejlesztetni, hogy egységes legyen és profizmust sugározzon. Egy szép, mutatós weboldal, hasznos és informatív tartalommal, mondhatni alap minden kis- és középvállalkozás számára a 21. században.

Portfólió weboldal készítés

A bemutatkozó oldalra bizonyos esetekben nem szükséges túl sok tartalom, hiszen vannak olyan szakmák, ahol a képek, videók árulnak el mindent a cégről, szakemberről. Legyen szó egy fotósról, modellről, videósról csak, hogy párat említsünk, számukra csak korábbi munkáik jelentenek igazi bemutatkozást az új ügyfelek számára. Egy portfólió oldalnál még jobban dominálnak a képek, és az apróbb részletek.

Blog

Blog oldal készítése, a blog motor lefejlesztése felér egy rendes weboldal készítésével. Sok olyan vállalkozás van, ahol érdemes blogolni, de arra esetleg az eredeti oldalon nincs lehetőség, vagy akár oda szeretnénk beépíteni egy jó blogot, akkor érdemes annak megjelenését és működését is egy szakemberre bízni, hogy később, nap mint nap, mikor dolgozunk vele/rajta, ne legyen fennakadás majd. Egy blog létrehozása sok szempontból jót tehet egy weboldal számára, például a folyamatosan frissülő tartalom miatt a kereső motorok is előtérbe helyezik ezeket a honlapokat.

Egyedi portál fejlesztés

Vannak olyan vállakozások, értékesítsési folyamatok, különleges igények, melyeket nem lehet egy egyszerű honlappal megoldani. Ezekre az esetekre lehet talán kijelenteni, hogy a digitális világban a lehetőségek száma végtelen. Bármilyen ötlet, kérdés, probléma merül fel, amit szeretnél megvalósítani, legyen az egy különleges design, egy bonyolultabb kalkulációs rendszer, egy saját ügyféladatbázist kezelő rendszer, egy kereső  portál stb., egyedileg szinte bármi lefejleszthető.
Tárhely Bérlés Social Babysitting BM Média